Over ons

Jachtservice Willemstad is een klein jachtservice bedrijf gespecialiseerd in al het onderhoud van jachten, zowel motor- als zeiljachten, in de havens van Willemstad.

Het team van toegewijde en ervaren professionals staat u van harte bij voor het onderhoud van uw kostbaar bezit. Doordat we allemaal zelf ervaren watersporters zijn, benaderen we werkzaamheden ook vanuit het perspectief van de gebruiker en niet alleen maar vanuit een technisch oogpunt.

Inventief, pragmatisch, probleem oplossend, duurzaam, degelijk, gedegen, zorg.
Allemaal woorden waar we ons met regelmaat mee gecomplimenteerd zien worden. Het zijn dan ook steekwoorden die ons werk en de zorg voor uw schip kenmerken en waarom we u met alle plezier ook helpen.

Van het meest eenvoudige basisonderhoud, tot de begeleiding van complexe werkzaamheden, we fungeren graag als uw steunpunt in het onderhoud van uw schip.

Voor die werkzaamheden die niet direct tot onze eigen uitgebreide expertise behoren, kennen we wel een vakman of locatie waar u terecht kan. Of we zorgen als “spin in het web” dat we de werkzaamheden voor u laten uitvoeren zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Jachtservice Willemstad is een HISWA lid, erkend HISWA Gaskeur station en Raymarine Inbouwlocatie.

Neem contact met ons op om uw werkzaamheden te bespreken!