EEN JACHTHAVEN
MET PASSIE

Toegewijd, servicegericht en specialistisch. Al meer dan 25 jaar de beste zorg voor jouw schip of jacht.

ALLE AANDACHT VOOR JOUW SCHIP  

Het team van Jachtservice Willemstad werkt aan wat écht nodig is. Inventief, pragmatisch, probleemoplossend, duurzaam en zorgend. Woorden die regelmatig onze kant op komen. Ze kenmerken onze manier van werken en de aandacht die we hebben voor schepen. We willen jouw schip áltijd in de beste staat. Alles, om te zorgen dat je elk jaar weer volop kan genieten van het vaarseizoen. Stralend, veilig en enthousiast het water op. Dáár halen wij ons plezier uit.  

SPECIALISTEN MET HART VOOR DE WATERSPORT  

Onze ervaren professionals hebben allemaal een achtergrond in de watersport. Hierdoor benaderen we ons werk niet alleen vanuit een technisch perspectief, maar ook juist vanuit dat van de gebruiker. Zo kijken wij kritisch naar welke werkzaamheden nodig zijn en communiceren wij alle opties. We denken graag mee en adviseren waar nodig, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Daarnaast hergebruiken wij onderdelen en vervangen we alleen delen die nodig zijn. Op deze manier werken wij niet alleen duurzaam, maar hanteren wij ook eerlijke prijzen.  

AANSPREEKPUNT VOOR ALLE VRAGEN  

Van het meest eenvoudige basisonderhoud, tot het begeleiden van complexe werkzaamheden. We fungeren graag als steunpunt in het onderhoud en verzorgen van jouw schip of jacht. Heb je een vraag? Bel of mail ons dan gerust. Wij denken graag met je mee. Voor de werkzaamheden die niet direct binnen onze eigen uitgebreide expertise behoren, kennen we wel een vakman of locatie. We zijn graag de ‘spin in het web’ voor al het onderhoud, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.  

Wij zijn een officieel hiswa lid

Jachtservice Willemstad is HISWA-lid, erkend HISWA-gaskeurstation en Raymarine inbouwlocatie.